MIJN COMMENTAAR OP DE UITZENDING VAN BnnVara, DE OPSTANDELINGEN…

Een hele mooie uitzending, met een heel helder beeld.Al blijf ik het jammer vinden, dat de wethouder Arjan Kampman besloten heeft niet mee te werken.Ik heb Meneer Kampman meermaals mogen ontmoeten, en deze is net voor de Covid-19, nog hier geweest.Inmiddels is er al een klein beetje verbetering, maar de gemeente is er nog lang niet.(vergeet niet dat veel opnames, al maanden geleden zijn gemaakt).Ik zou graag een keer in conclaaf gaan met diverse mensen, die mee hebben gewerkt.De Heer Jan Melief heb ik reeds eerder mogen ontmoeten.Wellicht is hier een rol weggelegd voor 1Twente Enschede.

Ik ben met een eigen evaluatie rapport bezig over de Gemeente Enschede, en met name dus de ” Maatregelverordening bijstand 2020 “, en de informatie plicht van de gemeente, EN de burgers..Na uitwerking zal ik het publiceren op mijn website: http://hulpvoordeminima.nl

WORDT VERVOLGD……..

klik op de afbeelding om te kijken


Tags

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *